Kursi Camping Lipat Portabel karo Tas

Katrangan singkat:

Dimensi produk 34" D x 20" W x 36" H
Dianjurake Efesus Kanggo Product Camping
warna ireng
Faktor wangun Bisa dilipat
Bahan Poliester, baja
  • Kursi kempingkaro jog entheng cushioned lan mburi kanggo comfort;werna ireng serbaguna
  • Kanthong sing luwih adhem kanggo minuman (digantung saka sandaran tangan) ngemot nganti papat kaleng 12 ons
  • Wadhah cangkir sing dibangun kanggo nahan minuman sing mbukak;kanthong panyimpenan sisih kanggo sunscreen, teropong utawa barang pribadi
  • pigura baja heavy-tugas menehi kekuatan dipercaya;kompak, kursi collapsible lempitan munggah kanggo pas nang paling trunks mobil
  • Ukuran: 34 x 20 x 36 Inci;nggawa tas karo tali Pundhak klebu kanggo gampang transportasi lan panyimpenan

  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita