Категории на производи

 • за нас
 • фабрика
 • фабрика
 • фабрика

HV Sport

Дингжу е навикнат на доброто име на родниот град на спортски производи во северна Кина.Тој е во непосредна близина на главниот град Пекинг на север и Шиџиажуанг, главниот град на провинцијата на југ.Транспортот е многу удобен.Спортската индустрија е една од традиционалните индустрии на Дингжу.Во последниве години, спортската индустрија во Дингжу беше брзо Развиена и основана голем број паркови за спортска индустрија, постепено станувајќи база на спортската индустрија со одредено влијание во покраината, па дури и во целата земја.

 • 100+

  вработените

 • 5

  Членови на истражување и развој

 • 16

  продавач

 • 16

  производствени линии

 • 6

  магацин

 • 30+

  машини

Нашиот тим

 • Нашата компанија има производствен тим од 100 луѓе.Искусниот работник може да ја обезбеди нашата брзина на производство и испорака.

  ТИМ ЗА ПРОИЗВОДСТВО

  Нашата компанија има производствен тим од 100 луѓе.Искусниот работник може да ја обезбеди нашата брзина на производство и испорака.
 • Нашиот одличен тим за продажба го прошири нашиот бизнис во повеќе од 30 земји во Африка, Северна Америка и Јужна Америка.

  ТИМ ЗА ПРОДАЖБА

  Нашиот одличен тим за продажба го прошири нашиот бизнис во повеќе од 30 земји во Африка, Северна Америка и Јужна Америка.
 • Ова е нашиот тим за истражување и развој од 5 луѓе, кои имаат богато искуство во контрола на квалитетот на фитнес стоки.

  ТИМ за истражување и развој

  Ова е нашиот тим за истражување и развој од 5 луѓе, кои имаат богато искуство во контрола на квалитетот на фитнес стоки.

производи со ѕвезди

Заедничкиот избор на фитнес ентузијасти

Нашиот сертификат

 • уверение
 • уверение
 • уверение
 • уверение

Центар за вести

Заедничкиот избор на фитнес ентузијасти